Cannes Yachting Festival 2018

Yazan : Apomare
Cannes Yachting Festival 2018

Bu sene Eylül ayı ile birlikte, Akdeniz bot gösterileri sezonu, Cannes Yachting Festival 2018 ile başlıyor. 41.’si gerçekleşecek olan Cannes Yatçılık festivali 11-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Cannes’ın ışıl ışıl körfezinde yapılıyor. Festival süresince Viex Port ve Port Pierre Canto’da, denizde ve karada, 5 ila 55 metre arasında 600 civarı tekne sergilenecek ve festivale 50.000’den fazla ziyaretçi bekleniyor.

Cannes Yachting Festival 2018
Cannes Yatçılık Festivali; Avrupa’nın en büyük deniz bot fuarı olarak kabul edilmektedir. Fuarda çoğu tekne üreticisi, müşterilerinin yeni tekneleri denemesi için geziler düzenlemektedir.
Mekanlar
Vieux Limanı; Fransız Rivierası’nın en eski limanlarından biri olup, Palais des Festivals’ın yanında ve eski şehir ile şirin arka sokaklara kısa bir mesafede yer almaktadır. Dünyanın en büyük tersanelerinin birçoğu bu alanda bulunuyor.
Port Canto; ünlü Croisette’in en üst kısmında yer alır ve büyük ikinci el yatlara ayrılmıştır. Ayrıca, yatların vazgeçilmez ekipmanı olan ve çocuklar için eğlenceli ve heyecanlı oyuncaklara ayrılmış yeni bir alan da barındırır.
Festival alanına 15 dakika aralıklarla, ücretsiz, düzenli servisler bulunmaktadır.

Cannes Yatçılık Festivali 2018

Eğlence ve VIP Deneyimleri

Ünlü Palais des Festivals’ın içinde yer alan lüks galeri , lüks, el sanatları ve yaşam tarzına adanmış lüks markaların, hem ziyaretçiler hem de profesyoneller tarafından deneyimlendiği bir mekandır. Bu prestijli alan; saatçilik, mücevher, alkollü içkiler, moda ve aksesuar, ev tekstili, dekorasyon, mobilya, tasarım, sanat, yüksek teknoloji ürünü ürünler, hizmetler vb. dahil olmak üzere sektörldeki lüks markalara ayrılmıştır .

Elegance Yarışması; kaçırılmaması gereken vintage ve modern günlük teknelerin olağanüstü bir geçit töreni. 4.sü bu yıl 15 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecektir.

Panoramic Restaurant; gurme yemekleri sunmaktadır. Vieux Limanı, Cannes’in ünlü eski bölgesi Le Suquet ve Akdeniz güneşinin altında ışıl ışıl parlayan Cannes koyunda sergilenen prestijli yatların muhteşem manzarasına sahip bir yemeğin tadını çıkarın.

Lütfen bizi takip edin!
error