Monaco Yat Fuarı 2018

Yazan : Apomare
Monaco Yat Fuarı 2018

Superyacht endüstrisi dikkatini Eylül 2018’de Monako’ nun Port Hercules kentinde düzenlenen Monaco Yacht Show’a çevirdi.

Uluslararası yatçılık takviminin en önemli etkinliği olarak kabul edilen Monaco Yacht Show, bu yıl 125 muhteşem süper yattan oluşan dünya standartlarında bir filoyu ağırlayacak.

Monaco Port Hercules’te düzenlenen dört günlük etkinlik, her zaman olduğu gibi en lüks yatları ağırlayacak ve endüstriciler için en iyi vitrini sunacak.

Süper yatların yanı sıra en iyi süper yat üreticileri, ödüllü yat tasarımcıları, lüks tedarikçiler ve etkili aracı kurumlardan en çok aranan ihalelere, su oyuncaklarına, prestij arabalarına, helikopterlere ve özel jet üreticilerine kadar 580 katılımcı olacak.

Gelecek fuarda önemli bir değişiklik söz konusu, yeniden yapılandırılan Quaides Etats-Unis’in avantajlarından yararlanan yeni bir düzen olması. İskelenin yanı sıra, yat tasarımcıları, tersaneler ve aracı kurumlar, temsil ettikleri yatların yanında sergileyecek ve ziyaretçinin özel müşterileri için ziyaretçi deneyimini geliştirecek.

Denizcilik tedarikçileri, ürünlerini ve hizmetlerini DarseSud çadırında ve QuaiAlbertIer’de sergileyecekler, Parvis Piscine ise lüks üreticilere ve üst düzey servis sağlayıcılarına adanacak.

2017 yılında piyasaya sürüldükten sonra, Tenders & Toys bölgesi QuaiAntoineIer boyunca genişletilmiş bir bölümle QuaiJarlan’a dönecek. Geçtiğimiz yılki çıkışının ardından, Monaco Yacht Show Ödülleri’nin sunumunu içeren bir açılış töreni de bekleniyor.

Gelişmeler, organizatörlerin gösterinin başarısını geleceğe taşımaya yönelik çabalarına cevap olarak. Her zamanki gibi, etkinlik dört gün boyunca kapılarında yürümeyi bekleyen 30.000’den fazla ziyaretçiye ağırlayacak.

Gösteriye katılacak kiralık yatlar hakkında daha fazla bilgi için, tercih ettiğiniz charterbroker ile konuşun .

Monaco Yacht Show, lüksün zirvesini temsil ediyor ve endüstri etkileyicileri için en iyi vitrini sağlıyor.

 

                                     MONACO YAT FUARI 2018’E KATILAN SÜPERYATLAR:

 

               

69m Benetti                                                                                 70m Perini Navi

 

Lütfen bizi takip edin!
error