Yılın Motoryatı : Cranchi T36 Crossover

Yazan : Apomare
Yılın Motoryatı : Cranchi T36 Crossover

Birbirinden görkemli modelleri ve devasa standıyla Boot Düsseldorf’un flaş markalarının başında gelenCranchi, yat dünyasının ilgiyle takip ettiği fuarda ‘yılın motoryatı’ ödülünü aldı. Bu ödüle layık görülen yeni tasarımı T36 Crossover, şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekti. 

T36 Crossover

45 feet altı kategoride, 2019 yılının motoryatı ödülünü alan yeni tasarım, Boot Düsseldorf’ta maket olarak sergilendi. Markanın CEO’su Guido Cranchi, yeni modellerinin tam zamanında ödüllendirildiğini söyledi. Ayrıca; ”Yenilenmiş motoryat serimizin bir başlangıcı olan T36 Crossover, önümüzdeki sezonun başında lanse edilecek. T36 Crossover, pazara yeni bir soluk getirecek, denizcilik meraklılarını ve sektörün uzmanlarını kendine hayran bırakacak bir tasarım.” dedi.

Sportif gezi yatının heyecanıyla, bir trawler’ın gerçekçiliğini sentezleyen tasarım olarak tanıtılan yeniT36 Crossover, hard top tavan yapısı ve alt güvertesinde sunduğu geniş alanlarla öne çıkıyor. Kolayca erişilebilen yüzme platformu, barbekü, kapsamlı mutfak donanımı ve konforlu kokpit koltukları gibi unsurlar, T36 Crossover’ı 10 metrenin altındaki diğer motoryatlardan ayıran özellikler olarak karşımızda. Motoryatın alt güvertesinde ise, Cranchi iki ayrı opsiyon sunuyor: Bunlardan 1.si iki kamara ve iki banyo, 2.si üç kamara ve bir banyo düzenine sahip.

Lütfen bizi takip edin!
error