Anvera 48: Tamamen İtalya’da yapılan yüksek teknolojili tekne

Yazan : Apomare
Anvera 48: Tamamen İtalya’da yapılan yüksek teknolojili tekne

Karbon fiberden üretilen Anvera 48; yüksek performans, özelleştirilmiş yüzeyler ve kendine has bir stil sunar. Anvera 48, kısa bir süre önce Versilia Yachting Rendez-vous’ta görücüye çıktı.

Çizgilerindeki sportif sadeliği, 19 metrekarelik geniş kıç alanı, güneşlenme alanı ve büyük ana kabin ile yatın kullanım alanı çok verimli kullanılmıştır. Sonuç; gövdenin tasarımı Shenanigan Andrea Frabetti iken, Avera Drudi ve 3D tasarım Paolo Picchi’nin kaleminden uyumlu ve sportif bir tekne ortaya çıkmıştır.

Kanatlarını Bir Kuş Gibi Açar

14.50 metre uzunluğa ve 4.91 metreye ulaşan genişliğe sahip olan Anvera 48, güverte yuvası, gösterge panosu ve kuyu örtüsünü sınırlayan bir kanat şeklindeki iki özel dikme ile karakterize edilir ve hava girişinden üst yapının tek destek kolonuna bağlanmıştır.

Geleneksel fiberglas yerine karbon fiber kullanımı, Anvera 48’e daha fazla güç ve hafiflik sağlar. Daha az emisyon ve yakıt tüketimi sağlaması sebebi ile,  yüksek performanslı ve çevre dostu bir üründür. Yanı sıra yenilikçi tasarımı, göze hoş görünen bir karakteristik tarz katar.

Anvera 48’in bir başka özelliği ise, teknolojik üstünlüğüne karşın rakiplerine göre nispeten düşük bir fiyat ile sunulmasıdır. Giriş fiyatı, vergiler hariç 690,000 € ‘dan başlamaktadır.

Lütfen bizi takip edin!
error