Cranchi T36 Crossover, neredeyse 40 knot hızındaki bir trol(balıkçı) teknesinin izinde

Yazan : Apomare
Cranchi T36 Crossover, neredeyse 40 knot hızındaki bir trol(balıkçı) teknesinin izinde

Z35 bir güverte ve dahili trol teknesi sportif bir gövdeyi oluşturur, işte Cranchi T36 Crossover bütün orjinalliği ile  karşınızda

T36 Crossover ismi, otomotiv dünyasından esinlenerek verilmiştir,  bu tekne daha önce gösterdiğimiz modellerden çok daha fazla yaratıcılığa sahiptir, ve aynı zamanda ilginç ve bir o kadar da güzel olan bu tekne büyük bir kazan dairesine sahiptir, Cranchi T36 Crossover çok büyük bir dikkati hak ediyor ve bizde bu yüzden bunu bir an önce deneme fırsatı bulduğumuzda (elimize geçtiğinde) denemiş olduk.

Cranchi T36 Crossover, test etme

Cranchi T36 Crossover’ı yapan kesinlikle bir dahiydi, ve o bu tekneyi daha önce bulunmayan bir tekneye dönüştürüyor, bilinen ve takdir edilen gövdesi ile spor gemileri alanında büyük bir ün kazanmıştır. Bu ün üzerine Christian Grande bile böyle bir gemiyi asla yapabilecek durumda değildi.

70’lerdeki ilk Range Rover gibi bir tekne olan Cranchi T36, Volvo Penta’nın en güçlü ürünü olan 300 hp D4 ile donatılmış bu tekneden tam olarak ne beklememiz gerektiğini bilmemiz gerek.

Aslında Cranchi T36 Crossover en sportif kardeşi gibi denizde yolculuk yapıyor ve 600 hp’lik Volvo Penta sayesinde en ufak bir sorun göstermiyor. Bu noktaya kadar 37 knotluk en yüksek hız böylesi bir tekne için çok fazla gelebilir ve bu durum sizi 2*260hp’lik versiyonunu seçmenize itebilir.

Lütfen bizi takip edin!
error