Ezber Bozan

Yazan : Apomare
Ezber Bozan

150 yıllık uzun bir geçmişin sonucu olarak Cranchi geleceğe göz kırpıyor. Cranchi, yarını hayal etmek ve geleceği inşa etmenin yanında her zaman detaylara en üst derecede dikkat ayırır. Müşterilerimize ve aynı zamanda diğer üretici sektörlere büyük önem verir.

En son teknolojiye sahip olan Cranchi; gelişmiş malzemeler, çevreye verdiği önem ve yenilikçi tasarımlarla birlikte yeni yatçılık trendlerini tanımlar. Eğer keşfetmek isterseniz teknelerin yeni kurallarının nasıl yazıldığını bizimle görün.

 

       Daha önce hiç denizde bir Crossover sörfü gördünüz mü?

Şimdi görebilirsiniz!

2018, T36’nın, ilk deniz Crossover’ının sahneye çıkışıyla başladı. Daha önce bu tarzda bir yat buralarda görülmemişti. Mayıs ayında “The Boat Show”, T36 Crossover’ı test etti: Maurizio Bulleri’nin çok etkilendiği videoyu aşağıdan tıklayarak izleyebilirsiniz.

 

Yeni sezonun başlangıcıyla bir başka devrim: E26 Classic

Cranchi’nin ihtişamı, teknolojik kapasitesi ve tasarımcı Christian Grande’nin yetenekleri ile birleşince yat sektöründe devrim etkisi yaratan E26 Classic’e hayat verdi.

E26 Classic gerçek bir stil ikonudur. Profili karakterize eden düz dikey yay, ilk bakışta teknenin klasik ve sportif karakterini aktarır.

Cannes’dan Monaco’ya. E26 Classic ve Cranchi müthiş anların baş kahramanları olarak sıralanıyorlar.

Birkaç gün sonra İsviçre’nin Lugano kentinde önizlemeye çıkacak olan E26 Classic Fransa’daki Croisette Yolunda geçit töreni yapacak ve Cannes’daki Yatçılık Festivalinde hayranların bütün bakışlarını üstüne toplayacak, 11-16 Eylül tarihleri arasındaki bu organizasyona katılmak için Cranchi Fast Pass’e başvurmanız yeterlidir. Yalnızca bu değil: Sayısız fırsatta Cranchi çeşitleriyle buluşma ve onları keşfetme imkanı, Friedrischafen Salonundan Genoa’ya, Southampthon’dan Monaco Yat Gösterisine, sonuç olarak mega yatların arasında E26 fevkalade bir zarafete sahip bot olarak onurlu bir yeri hak  ediyor.

2018 Moncler Grenoble Golf Kupası

Aynı zamanda bu yıl Cranchi, sporun, zarafetin ve yaşam tarzının müthiş bir kombinasyonu olan Moncler Grenoble Golf Kupası’nın oluşturulmasına da katkı sağlıyor. Mayıs’ta başlayan, İtalya’nın en prestijli golf kulüplerinin de içinde bulunduğu bu kupa Eylül’e kadar devam edecek.

 

 

Lütfen bizi takip edin!
error