Klasik mi, binici mi?

Yazan : Apomare
Klasik mi, binici mi?

Cranchi, iki yeni lüks konsept önermektedir. Ve bunu yepyeni özelliklere sahip iki 26 foot crafts sunarak yapıyor. E26 Classic ve E26 Rider ile tanışın.

E26 Classic bir spor doğası ve benzersiz olmanın yanında sofistike tarzı, eski ihtişam ve çağdaş sadelik arasında mükemmel bir denge ile lüks bir tekne.

E26 Rider aynı E26 Classic de olduğu gibi benzer ilham kaynağıyla doğar, ancak çok yönlülüğü ile daha da şaşırtıcı hale gelir. Dıştan takma motorlu bu Bowrider günlük geziler için ideal, aynı zamanda büyük bir yat veya villa hizmetindedir, ayrıca lüks bir bot görevi vardır. İşte bu yüzden onu bir Lüks Günler Botu olarak tanımlamak istiyoruz.

Ortak özellikleri çok olan ve sizi bir taraf seçmeye davet eden iki tekne. The Classic, The Rider beklenmedik. Birincisi baştan çıkarma gücüne sahip, ikincisi şaşırtma yeteneğine sahip. Hangisini tercih edeceksin?

Eylül Ayı İtibariyle Gelip Görme Şansınız Mevcut

İki tekne Cannes Yatçılık Festivali’nde bir Grand Premiere sırasında sahneye çıkacak . Birkaç gün önce, E26 Classic, Lugano’da, Nassa Boat Show’da özel bir önizleme için, ardından da İtalyan ön izlemesi için Cenova Boat Show’da olacak. Eylül ayı sonlarında, E26 Rider, Monaco Yacht Show’da Monte Carlo’daki süper yatlarla yarışacak.

Denizde Test Edin

Onları tekne şovlarında inceledikten sonra, iki yeni 26-footers’a tırmanmak isteyeceğinizden eminiz. Sonra nihayet size en çok hitap eden hangisi karar verebilirsiniz.

Cranchi Size Eşsiz ve Kaçırılmaz Bir Fırsat Sunmaktan Mutluluk Duyar

Deniz Test Merkezimizde randevu almak için bizimle iletişime geçin: burada yeni modelleri su üzerinde, muhteşem bir doğal ortamda test etme şansınız olacak. Cranchi Deniz Test Merkezi, Adriyatik kıyısındaki San Giorgio di Nogaro’da, Venedik ve Trieste’den kolayca ulaşılabilecek bir konumdadır.

Lütfen bizi takip edin!
error