Özel bir ön izleme! İşte yeni Cranchi E26, 8 metre stili, güçlü kimliği ve farklı yönleriyle geliyor

Yazan : Apomare
Özel bir ön izleme! İşte yeni Cranchi E26, 8 metre stili, güçlü kimliği ve farklı yönleriyle geliyor

Bu haberde,  sadece yeni bir Cranchi modelinin lansmanı değil. Aynı zamanda Cranchi E26 yeni yapım tarzını da öğreniyoruz.

Son yıllarda sunulan yeni modellerle, Cranchi’nin gerçek yenilik yolunda nasıl ilerlediğini, nasıl yeni bir kimliğe sahip tekneler yarattığını görüyoruz.

Bu yılın en son modeli T36 Crossover’dı, aynı zamanda E52 S Evolution’ın çok sportif ve teknolojik kaptan köşkü (aşağıdaki fotoğrafta) bulunmakta fakat şimdi de Cranchi E26’nın diğerlerinden üstünlüğünü görüyoruz. Tersanenin  önemini ve özgünlüğünün (yeni tipte tekneler yaratabildiği noktasında) altını çizen yeni Cranchi E26, kaç metre olup olmadığına bakılmaksızın yeni nesil ürünler üretmeyi planlıyor. (2019 sezonunda 78 metre boyuyla insanları kendine hayran bırakmak için geliyor)

 

<< En son jenerasyon Cranchi’de bulunan çeşitli yeniliklerden biri olan Cranchi E52 S Evoluzione’nin hardtopunda bulunan komuta direği. >>

 

İki farklı amaç için Cranchi E26

Cranchi E26, iki projede Classic ve Rider olarak yapılmış sekiz metrelik bir modeldir ; iyi düşünün: iki “proje” değil, iki farklı modeldir, dizaynlarında 2 önemli fark vardır. Classic,  güzel atmosfer sunmak, stili ve tasarımı geliştirmek için ön plana çıkmışken, Rider, aynı alanda farklı ihtiyaçlar için kullanılabilir hale getirilmiş ve aynı zamanda geniş bir alana sahip olan, çok sayıda değişken mobilya ve çok yönlülüğü ile daha da belirgindir. Ve daha sonra Cranchi E26 Classic, yerleşik bir motor ile donatılmışken Rider dış motora yer verilmiştir.

İki model arasındaki kimlik farkını tanımlayalım: “Cranchi E26 Classic” benzersiz “, E26 Rider” sonsuzdur “. “sürpriz” cazibesi  vardır.

Elbette Rider’ın sürprizini biraz daha uzun tutmalıyız çünkü piyasaya ilk çıkan tekne Cranchi E26 Classic olacak ve Temmuz ayında ellerinde olması bekleniyor, 11 – 16 Eylül tarihleri arasında planlanan Cannes Yachting Festival 2018’de resmen piyasaya sürülecek. İlk etapta görmek isteyenlerin, resmi olarak Cranchi’nin resmi ağına başvurmaları gerekiyor.

Temel bir fikir ile başlayalım: Günlük geziler için tercih edilen bir tekne isteyebilirsiniz, gemide bir hafta sonu geçirmek için günlük olarak kullanmakta isteyebilirsiniz, ancak bir deniz kıyısında villanızın önüne koyabileceğiniz bir süper yat ya da tekne de istiyor olabilirsiniz. Bu nedenle, büyük gösterişe sahip zengin ailelerin sahip olmak isteyeceği türden bir yat olan E26 Classic aynı villanız gibi büyük bir prestije sahip olacaktır.

Tekne sahiplerinin beklentilerine göre tasarlanmış Cranchi, hedefi çok yönlü olan bir yat. Aynı zamanda mürettebatın ailesi ile seyretmek için çok iyi bir tercih olan E26 mükemmel ve en zengin olanı temsil eder.

Sadece görünüş değil, konfor da önemli

Fakat bu kadar çok stil, konfor ortamlarını da kapsamaktadır. Pilot ve yardımcı pilot L şeklindeki kanepeye dönebilen, masayı yerleştirme ve herkes için yararlı bir yemek alanı yaratabilen bir açık salon oluşturabilecek koltuklara sahiptir. Kokpitin etrafını tam çevreleyen ön cam, teknenin estetiğine gritin dokunuşunu verirken, aynı zamanda daha hoş bir dokunuş sağlamak için Hint meşesi ile kaplı, ön güverteye erişmek için açılabilen merkezi kısma sahiptir. Burada demir attığınız zaman güneşlenebilirsiniz, ancak özellikle solaryuma adanmış alan, kıç taraftaki geniş alan motor bölmesini kapsar. Bu noktada aynı zamanda dinlenme sırasında güneşlik de barındırıyor.
Cranchi E26 Classic, küçük bir kabin ve ayrı bir tuvalet bölmesinin bulunduğu güvertenin altında bile misafirperverlik sunmaktadır.

Lütfen bizi takip edin!
error